Friday, September 4, 2026

KBC Hint World Today’s daily Quiz, Answers Kaun Banega Crorepati Play Along

Are you looking for Kaun Banega Crorepati KBC daily quiz answers for today? The correct answers for Friday, 04 September 2026 are updated, which will give you 500 extra points.

Here are the Kaun Banega Crorepati KBC daily quiz answers for 04 September 2026 (Monday to Friday)

Question 1: Who is known as the “Flying Sikh” of India?
(A) Milkha Singh
(B) Neeraj Chopra
(C) P. T. Usha
(D) Gurmeet Singh
Answer: (A) Milkha Singh

Question 2: Which is the largest public sector bank in India?
(A) Bank of Baroda
(B) Canara Bank
(C) Punjab National Bank
(D) State Bank of India
Answer: (D) State Bank of India

Also Read: Why Were Amitabh Bachchan’s Films Allegedly Banned in Egypt? The Untold Truth Behind the ‘National Crisis’

Question 3: Which article of the Indian Constitution abolishes untouchability?
(A) Article 15
(B) Article 17
(C) Article 19
(D) Article 21
Answer: (B) Article 17

Question 4: Which organ in the human body produces insulin?
(A) Liver
(B) Kidney
(C) Pancreas
(D) Stomach
Answer: (C) Pancreas

Question 5: BPCL’s total number of Petrol Pump outlets in India as of FY 2025-26 is
(A) 18,358
(B) 15,168
(C) 25,323
(D) 40,350
Answer: (C) 25,323

Also Read: Preity Zinta Reveals She Signed Armaan Just to Share One Scene With Amitabh Bachchan

You can also play another KBC-style quiz on Google Gemini for practice. Please note that this practice quiz is separate from KBC Play Along, and the points you earn there will not be added to your KBC Play Along score. It’s purely for practice and is definitely worth trying.

Raymond Weekly KBC Quiz answers. Updates every Monday last updated on 13 January 2025

Question 1: What is the longest river in Africa?

(A) Nile River

(B) Congo River

(C) Niger River

(D) Zambezi River

Answer: (A) Nile River

 

Question 2: Who directed the 1995 film ‘Coolie No. 1’?

(A) Manoj Agrawal

(B) Kamal Haasan

(C) David Dhawan

(D) Rakesh Roshan

Answer: (C) David Dhawan

 

Question 3: What fictional detective is known for his sharp mind and deerstalker hat?

(A) Sherlock Holmes

(B) Hercule Poirot

(C) Miss Marple

(D) Inspector Gadget

Answer: (A) Sherlock Holmes

 

Question 4: What is the name of the world’s first artificial satellite?

(A) Sputnik 1

(B) Apollo 11

(C) Voyager 1

(D) Hubble Space Telescope

Answer: (A) Sputnik 1

 

Question 5: Who played the role of Munni in the filmGolmaal Returns’?

(A) Amrita Arora

(B) Celina Jaitly

(C) Kareena Kapoor

(D) Ashwini Kalsekar

Answer: (D) Ashwini Kalsekar

 

Question 6: Who directed the 2000 film ‘Hadh Kar Di Aapne’?

(A) Manoj Agrawal

(B) Anees Bazmee

(C) David Dhawan

(D) Rakesh Roshan

Answer: (A) Manoj Agrawal

 

Question 7: What is the largest freshwater lake by surface area?

(A) Lake Superior

(B) Lake Victoria

(C) Lake Huron

(D) Lake Michigan

Answer: (A) Lake Superior

 

Question 8: What famous painting by Leonardo da Vinci depicts a man with a mysterious smile?

(A) The Mona Lisa

(B) The Last Supper

(C) The Creation of Adam

(D) The Virgin of the Rocks

Answer: (A) The Mona Lisa

 

Question 9: What is the nickname for New York City?

(A) The Big Easy

(B) The Windy City

(C) The City of Angels

(D) The Big Apple

Answer: (D) The Big Apple

 

Question 10: ‘Gela Gela Gela’ is a song from which Bollywood film?

(A) Tashan

(B) Aitraaz

(C) Waqt: The Race Against Time

(D) Khakee

Answer: (B) Aitraaz

Also Read: Hollywood’s Love Affair with India: 10 Movies That Got It Just Right!

Latest from the Entertainment World